Experts in communicatie

Cloud oplossingen en internet

Amnez biedt een breed scala aan cloudoplossingen. Het grote voordeel van werken in de cloud is dat u altijd en overal bij al uw bestanden kunt. Zo werkt u bijvoorbeeld met Office 365 eenvoudig met uw collega’s samen aan een document. Het enige wat u nodig heeft is een altijd werkende internetverbinding. En ook daar helpen wij u graag mee verder.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Uw Office-pakket in de cloud

Werken met Office 365 is werken zoals u gewend bent, zowel online als offline. Met Office 365 werkt u bijvoorbeeld eenvoudig met uw collega’s samen aan een document, waar u ook bent. Installeer Office 365 op uw computer, telefoon en tablet en profiteer van alle voordelen. Klik op onderstaande button voor een overzicht van onze Office 365-pakketten.

Bekijk Office 365

Bekijk onze clouddiensten

Online back-up van Acronis

Het is belangrijk dat u eens in de zoveel tijd een back-up van uw gegevens maakt. Mocht er iets met uw pc gebeuren, dan bent u in elk geval niet uw bestanden kwijt. Met de online back-upoplossingen van Acronis maakt u in slechts twee klikken een reservekopie. Klik op onderstaande button voor meer informatie over Acronis.

Bekijk Acronis

Altijd Online met Company Connect

Tegenwoordig gebeurt alles online. Al onze gegevens en applicaties worden online opgeslagen en gaan ervan uit dat er een altijd werkende internetverbinding actief is. Een internetstoring kan daarom desastreus zijn voor uw bedrijfsprocessen. Met de Altijd Online-dienst van Amnez bent u altijd online, ook in het geval van een storing.

Bekijk Company Connect

Vrijblijvend advies nodig? Wij helpen graag!

U wilt graag vrijblijvend advies over onze cloud diensten? Een goed advies begint met een goed gesprek. Daarvoor komen wij het liefst langs. Tijdens ons gesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften. Daarna stellen wij een op maat gesneden en helder advies voor u op. Dit advies komen we dan graag persoonlijk aan u presenteren. Leren we elkaar direct goed kennen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wij werken met trots voor onze klanten