Experts in communicatie

Mobiele telefonie

Gewoon goed bereikbaar kunnen zijn is essentieel. Goede telefonie is daarom onmisbaar voor uw organisatie. Met zakelijke mobiele telefonie van Amnez bent u verzekerd een oplossing die past bij uw wensen en eisen. Dit vullen wij aan met onze service en passie voor telefonie. Daar zetten wij ons keihard voor in. Iedere dag weer.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Onafhankelijk en helder advies

Uw organisatie is uniek. Ons advies voor uw organisatie daarom ook. Het ene netwerk past soms net iets beter bij uw situatie dan de andere. Wij analyseren uw belgedrag en adviseren het beste aanbod. Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd de beste deal krijgt.

Proactieve monitoring

Wij doen ons best om altijd met het beste aanbod te komen. Maar uw organisatie en uw belgedrag kunnen veranderen. Dan wilt u natuurlijk niet onnodig te veel betalen. Wij monitoren dit actief en stellen bij daar waar nodig. Zodra wij zien dat u uw bundels overschrijdt, krijgt u van ons een signaaltje. Zodat u er zich geen zorgen om hoeft te maken.

Uitstekende service

Uitstekende service. Daar wordt u blij van. En wij dus ook. Is bijvoorbeeld uw mobiele telefoon even kapot? Bij ons krijgt u tijdelijk een leentoestel. Altijd. Even geen bereik onderweg? Wij schakelen met de provider en lossen het probleem voor u op.

Support nodig?

Partner van alle providers

Wij leveren en bieden service voor alle providers. Wij laten ons hierin niet sturen door een provider. U kunt er dus zeker van zijn dat het advies dat wij bieden perfect aansluit bij uw unieke situatie.

Business Voicemail

Met Business Voicemail spreken wij uw professionele voicemail in. De ingesproken voicemails worden naar u gemaild, waarbij ook het telefoonnummer zichtbaar is. Deze voicemails kunt u langer bewaren dan ‘normale’ voicemails en u kunt ze beluisteren op ieder device.

Meer informatie

Vrijblijvend advies nodig? Wij helpen graag!

U wilt graag vrijblijvend advies voor uw mobiele telefonie? Een goed advies begint met een goed gesprek. Daarvoor komen wij het liefst langs. Tijdens ons gesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften. Daarna stellen wij een op maat gesneden en helder advies voor u op. Dit advies komen we dan graag persoonlijk aan u presenteren. Leren we elkaar direct goed kennen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wij werken met trots voor onze klanten