Experts in communicatie

Internet of Things

De nieuwe online revolutie wordt ook wel Internet of Things (IoT) genoemd. Steeds meer apparaten en systemen worden uitgerust met GPRS, LoRa of een andere communicatietechnologie. Daarmee worden ze verbonden met het internet en zijn de toepassingen eindeloos. Met nieuwe, slimme technieken kunt ook u uw bedrijfsprocessen vereenvoudigen, meetbaar maken en eenvoudig beheren.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Veilig en betrouwbaar

De IoT-oplossingen van Amnez zijn de veiligste IoT-oplossingen van Nederland. Communicatie vindt plaats via een beveiligde verbinding en uw data is niet toegankelijk voor onbevoegden. Via het managementportaal (Cisco Jasper) kunt u eenvoudig en realtime uw IoT-aansluitingen beheren. In dit portaal heeft u ook in een oogopslag overzicht van uw aansluitingen en waar deze zijn ingezet. Standaard heeft u beschikking over een breed scala aan veiligheid- en beheerdiensten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw IoT-aansluitingen te ontsluiten via een private APN, IPSec of VPN.

Eenvoudig in beheer

Het grote voordeel van IoT en M2M (Machine-to-Machine) is dat het eenvoudig te beheren is. Op afstand zijn de data realtime uit te lezen. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudiger kunt schakelen. Niet langer hoeft u per se op locatie te zijn om te weten wat er gebeurt, u kunt het nu eenvoudig voor alle simkaarten op afstand doen.

Efficiënt communiceren

IoT beperkt zich niet tot een klein aantal sectoren. Voor iedere sector zijn legio toepassingen te bedenken. Denk hierbij aan gemeenten, gezondheidszorg, landbouw en steden. Met IoT worden enorme stromen data verzameld en verstuurd. Deze datastromen dienen tegelijkertijd geanalyseerd, geëvalueerd en verwerkt te worden. Amnez adviseert en ondersteunt in hoe u ervoor kunt zorgen dat uw organisatie, uw mensen en machines, zo efficiënt mogelijk kunnen communiceren.

Vrijblijvend advies nodig? Wij helpen graag!

U wilt graag vrijblijvend advies over Internet of Things? Een goed advies begint met een goed gesprek. Daarvoor komen wij het liefst langs. Tijdens ons gesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften. Daarna stellen wij een op maat gesneden en helder advies voor u op. Dit advies komen we dan graag persoonlijk aan u presenteren. Leren we elkaar direct goed kennen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wij werken met trots voor onze klanten