Experts in communicatie

VoIP telefonie

VoIP telefonie. Misschien wel beter bekend als bellen via internet. VoIP is ontwikkeld vanuit de gedachte dat het uw organisatie verder helpt. Dat het eenvoudiger, gebruiksvriendelijker en voordeliger moet zijn dan bellen via de traditionele telefooncentrale. En dat het makkelijk te integreren moet zijn in uw CRM-pakket. Bovendien bent u met de uitstekende support van Amnez klaar voor de toekomst.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

ISDN stopt, VoIP is het alternatief

Per 1 september 2019 zullen de traditionele ISDN2- en PSTN-lijnen van KPN niet langer ondersteund worden. Beschikt u op deze datum nog over deze lijnen, dan kunt u ze dus niet langer gebruiken. De opvolger van ISDN is VoIP, ook wel bellen via internet genoemd. Bellen via VoIP is bovendien eenvoudiger, voordeliger en integreert beter met uw mobiele telefoon.

Meer informatie

Flexibiliteit

Bellen via VoIP is bellen waar en wanneer u maar wilt. Werknemers zijn al lang niet meer gebonden aan een vaste werkplek. Maar ze moeten wel bereikbaar kunnen zijn op een vast telefoonnummer. Thuiswerken of werken in een koffiezaak, het is allemaal mogelijk. Bovendien is VoIP eenvoudig schaalbaar. Groeit uw onderneming? Dan groeit de telefooncentrale met u mee.

Eenvoudig in beheer

De VoIP-telefooncentrale is eenvoudig te beheren. Met een app op uw telefoon beheert u bijvoorbeeld uw beschikbaarheid, kunt u een doorschakeling activeren en gesprekken terugluisteren. Hiermee is uw mobiele telefoon een integraal onderdeel van uw telefooncentrale. En kunt u nog effectiever zakendoen.

Kostenbesparingen

Bellen via de analoge lijn is een relatief dure oplossing. Het kan veel voordeliger. En beter. Met VoIP heeft u geen duur onderhoudscontract nodig, worden updates automatisch geïnstalleerd en zijn de investeringskosten laag. Gemiddeld realiseren wij voor onze klanten kostenbesparingen van tussen de 40% en 70%.

Ik wil ook besparen

Klaar voor de toekomst

De traditionele telefooncentrale is op zijn retour. KPN start in september 2019 met de uitfasering van ISDN. Dit betekent dat vroeg of laat iedere onderneming over dient te stappen op VoIP. Wacht daarom niet te lang. Amnez regelt de overstap en begeleidt u volledig in het overgangsproces.

Meer informatie over VoIP?

Bellen via VoIP biedt u enorm veel voordelen. Wij hebben een artikel gewijd aan de meest voorkomende vragen omtrent VoIP. Deze kunt u hier raadplegen. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvend advies nodig? Wij helpen graag!

Een goed advies begint met een goed gesprek. Een van onze accountmanagers neemt contact met u op om een afspraak in te plannen. Omdat de wensen, eisen en behoeften per onderneming verschillen, komen wij langs om uw unieke situatie persoonlijk te bespreken.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wij werken met trots voor onze klanten