Experts in communicatie

Bent u afhankelijk van uw internetverbinding?

Nog niet zo heel lang geleden was het normaal om documenten gewoon lokaal op uw computer of server op te slaan. Ook programma’s werden lokaal op uw pc of laptop geïnstalleerd. Jarenlang was dit de manier. U hoopte dat uw pc niet defect raakte. Met de komst van clouddiensten is dit een probleem van vroeger. U kunt nu overal en altijd bij uw programma’s en belangrijke documenten. Omdat de documenten niet meer lokaal op uw pc opgeslagen worden, is het des te meer van belang dat de internetverbinding goed werkt en veilig is. En dat u altijd bij al uw bestanden kunt, ook wanneer er tijdelijk een internetstoring is. Hoe betrouwbaar is uw internetverbinding?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Amnez Select

€ 9,50 per maand

Het meest geschikt voor bedrijven die voldoende hebben aan 24/7 actieve netlijn monitoring en support.

Amnez Premium

€ 24,50 per maand

Het meest geschikte pakket voor bedrijven die ook buiten kantoortijden om goede support nodig hebben.

Amnez Platinum

€ 39 per maand

Het meest geschikt voor bedrijven die altijd online willen zijn en 24/7 support op locatie nodig hebben.


Weet u nog niet zeker welk Company Connect-pakket het beste bij u past? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Een van onze accountmanagers neemt contact met u op om de mogelijkheden persoonlijk met u door te spreken.

Bestel Company Connect

Amnez Select is inclusief


 • 24/7 actieve netlijn monitoring & support
 • Modem back-up dienst
 • Gratis overstapservice

Amnez Premium is inclusief


 • 24/7 actieve netlijn monitoring & support
 • Modem back-up dienst
 • Gratis overstapservice
 • Gratis wifi-modem/router inclusief levenslange garantie en installatie
 • 24/7 telefonisch support

Amnez Platinum is inclusief


 • 24/7 actieve netlijn monitoring & support
 • Modem back-up dienst
 • Gratis overstapservice
 • Gratis wifi-modem/router inclusief levenslange garantie en installatie
 • 24/7 telefonisch support
 • 24/7 support op locatie
 • Amnez Altijd Online-dienst

Steeds meer ondernemers gebruiken applicaties in de cloud

Amnez telecom & ICT introduceert daarom Amnez Company Connect. Met Amnez Company Connect bieden wij een gewoon goede, betaalbare en veilige verbinding die aangevuld kan worden met extra servicemodules. U heeft de keuze uit drie pakketten en u bepaalt zelf welke module het beste bij uw wensen en eisen past. Kiest u voor het Platinum-pakket, dan garanderen wij de hoogst mogelijke uptime. Zelfs bij een kabelbreuk of een storing bij de internetprovider kunt u nog steeds gebruik maken van uw internetverbinding. Wel zo’n veilig idee!

Met Altijd Online bent u altijd online

100% uptime kan niemand u garanderen, maar kiest u voor het Platinum-pakket met onze unieke Amnez Altijd Online-dienst, dan garanderen wij u een uptime van 99,99%. Bovendien staan wij 24/7 voor u klaar om u te ondersteunen. U ontvangt met dit pakket kosteloos een geavanceerd wifi-modem dat ook is uitgerust met een 4G-module. Mocht er een internetstoring zijn, dan zorgt het geavanceerde 4G-modem ervoor dat u toch online blijft. U en uw collega’s kunnen gebruik blijven maken van het internet en de clouddiensten. Wij krijgen automatisch een melding van uw storing en we zorgen ervoor dat de internetverbinding hersteld wordt. Ondertussen kunt u gewoon doorwerken. Dat is best een prettig idee, toch?

Gewoon goed en veilig

Amnez telecom & ICT is totaalleverancier op het gebied van communicatieoplossingen. Wij leveren alles voor uw vaste en mobiele telefonie, netwerken en verbindingen en werkplekken. Company Connect is onze nieuwste dienst. Met Company Connect heeft u een gewoon goede en veilige internetverbinding. Gegarandeerd. Hoe? Simpel. Kies uw gewenste pakket: Select, Premium of Platinum. Vervolgens kiest u de gewenste snelheid. Tot slot eventueel extra opties. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Adviesgesprek aanvragen voor Company Connect

Bent u ook benieuwd wat Company Connect voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wij werken met trots voor onze klanten