Experts in communicatie

Cloud oplossingen

Werken in de cloud is werken waar u maar wilt, wanneer u maar wilt. Voorheen zat u vast aan een werkplek. Immers, waar uw computer zich bevond is de plek waar uw documenten en applicaties zich bevonden. De cloud slaat deze gegevens extern op, zodat ze overal oproepbaar zijn. Dit biedt extreem veel voordelen. Een overzicht van onze clouddiensten vindt u hier.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Lage investering

Overstappen naar werken in de cloud is simpel. Bovendien bespaart u onder meer op hardware, hoge initiële kosten en dure onderhoudscontracten. Amnez helpt met de implementatie en zorgt ervoor dat u eenvoudig verder werkt in de cloud, net zoals u gewend bent.

Flexibiliteit

Het bedrijfsleven is tegenwoordig mobieler dan ooit. Daarom bieden wij producten en diensten waarmee werknemers overal productief kunnen zijn. Met de cloud van Amnez verzet uw team meer werk, kan het beter communiceren en hun ideeën overal omzetten in concrete plannen. En groeit uw onderneming, dan groeit de cloud eenvoudig met u mee.

Vaste maandlasten

De cloud werkt op basis van een licentiestructuur. Iedere werknemer heeft een licentie voor de dienst die hij gebruikt. Omdat u alleen betaalt voor wat u echt nodig heeft, betaalt u nooit te veel. Bovendien is op- en afschalen in het aantal licenties in de meeste gevallen mogelijk.

Veilig en vertrouwd

Bij Amnez nemen we gegevensbeveiliging en de privacy van uw persoonlijke gegevens zeer serieus. De gegevensuitwisseling gebeurt daarom altijd via versleutelde verbindingen. Zo kunt u werken zoals u gewend bent, met de zekerheid dat uw bestanden en applicaties veilig en vertrouwd opgeslagen en verwerkt worden.

Uw onderneming in de cloud

Amnez biedt een breed scala aan clouddiensten. Denkt u hierbij aan Office 365, back-upservices van Acronis en de virusscanners van Kaspersky. Om ervoor te zorgen dat u altijd online kunt zijn bieden wij u bovendien onze eigen internetdienst. Volg onderstaande link voor een overzicht van al onze cloudoplossingen.

Bekijk onze clouddiensten

Vrijblijvend advies nodig? Wij helpen graag!

U wilt graag vrijblijvend advies over onze cloud diensten? Een goed advies begint met een goed gesprek. Daarvoor komen wij het liefst langs. Tijdens ons gesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften. Daarna stellen wij een op maat gesneden en helder advies voor u op. Dit advies komen we dan graag persoonlijk aan u presenteren. Leren we elkaar direct goed kennen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wij werken met trots voor onze klanten