Experts in communicatie

Uw voicemailbox, maar dan beter

Met Business Voicemail spreken wij uw professionele voicemail in. Daarbij heeft u de keuze uit twee varianten: Basis en Plus. Met Business Voicemail draagt u een heldere en uniforme boodschap uit namens uw bedrijf. De ingesproken voicemails worden naar u gemaild, waarbij ook het telefoonnummer zichtbaar is. Deze voicemails kunt u langer bewaren dan ‘normale’ voicemails en u kunt ze beluisteren op ieder device. Bovendien is Business Voicemail Basis voor Amnez-klanten gratis.

Adviesgesprek aanvragen

Business Voicemail Basis

Gratis voor Amnez-klanten.
€1 per gebruiker, per maand voor niet-Amnez-klanten

Het meest geschikt voor bedrijven die hun voicemailbox willen vereenvoudigen en verbeteren.

Business Voicemail Plus

€1 per gebruiker, per maand voor Amnez-klanten.
€2.50 per gebruiker, per maand voor niet-Amnez-klanten

Het meest geschikt voor bedrijven die hun klanten de keus willen geven een collega te spreken.


Weet u nog niet zeker welke Business Voicemail het beste bij uw onderneming past? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Een van onze accountmanagers neemt contact met u op om de mogelijkheden persoonlijk met u door te spreken.

Business Voicemail bestellen

Business Voicemail Basis is inclusief


  • Voicemail ingesproken door professional
  • Uniforme en professionele uitstraling
  • Voicemails in uw mailbox

Business Voicemail Plus is inclusief


  • Voicemail ingesproken door professional
  • Uniforme en professionele uitstraling
  • Voicemails in uw mailbox
  • Keuzemenu, waarbij uw klanten een voicemail in kunnen spreken of doorverbonden worden naar een vooraf ingesteld nummer

Waarom Business Voicemail?

Nog te vaak horen wij van onze klanten dat ze het niet prettig vinden om naar 1233 te bellen om de voicemail te beluisteren. Het keuzemenu is vrij lang en de mogelijkheden zijn beperkt. Zo kunt u bijvoorbeeld geen voicemailberichten doorsturen of bewaren. Ook wanneer u als bedrijf een uniforme uitstraling voor u en uw collega’s wenst, biedt de traditionele voicemailbox hier geen eenduidige oplossing voor. Business Voicemail ondervangt deze problemen en biedt u een betaalbaar en eenvoudig schaalbaar alternatief.

Welk Business Voicemail-pakket past bij u?

Business Voicemail komt in twee varianten: Basis en Plus. Geef in dit formulier aan hoeveel licenties u nodig heeft, op welke telefoonnummers dit van toepassing is en van wie het telefoonnummer is. Vervolgens spreken wij voor u de voicemails in en zorgen we ervoor dat deze aan uw telefooncentrale gekoppeld worden.

Business Voicemail bestellen

Wij werken met trots voor onze klanten