Experts in communicatie

Freddie is onze nieuwe marketeer.

Als grafisch designer ben ik in de marketing wereld terecht gekomen. Deze vormgeving skills heb ik dan ook weten te combineren met marketing waardoor ik alle content zelf kan creëren en inzetten. Binnen Amnez neem ik de functie als allround marketeer op mij. Ik houd mij o.a. bezig met de online- en offline communicatie. Ik ben een creatief persoon en kan gemakkelijk communicatievraagstukken omzetten naar oplossingen. Mijn passie ligt voornamelijk bij het creëren van zowel grafisch- als audiovisueel werk.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te spelen met domotica. Zo ben ik bezig om mijn eigen woning dusdanig om te bouwen naar een smarthome. Naast de online wereld ben ik vaak te vinden aan de waterkant om te vissen. Hierin vind ik mijn rust en kan ik volop genieten van de natuur.