Experts in communicatie

Vacature: allround marketeer (24-28 uur)

Bedrijfsprofiel
Amnez telecom & ICT B.V. is opgericht in 1998 en is gevestigd in Heerenveen. Met onze telecom- en ICT-diensten richten wij ons op de zakelijke markt. Wij adviseren, leveren en installeren alles op het gebied van mobiele telefonie, VoIP, Cloud en Machine-to-Machine-dataverbindingen (IoT). Onze diensten zijn uitermate geschikt voor profit en non-profit organisaties van 10 tot 500 fte. Wij werken nauw samen met alle providers in Nederland, zodat onze klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk en op maat gesneden advies.

In verband met toenemende groei zijn wij op zoek naar een: Allround Marketeer (24-28 uur)

Wat is de functie?
Bij Amnez hebben we de ambitie om te blijven groeien en alles wat we doen beter te maken. Concreet betekent dit dat jij je bezighoudt met het optimaliseren van onze online en offline communicatie. Je werkt bestaande concepten door en je hebt ideeën om onze communicatie te verbeteren, waarbij je rekening houdt met onze merkidentiteit. Je zorgt ervoor dat al onze communicatie tiptop in orde is en je bent continu bezig met (content)optimalisatie. Je beheert onze social media, bedenkt acties, schrijft blogs en verzorgt de maandelijkse nieuwsbrief.

Dit is jouw profiel
• Een enthousiaste (junior) marketeer;
• Iemand die het leuk vindt om te schrijven, mee te denken, commercieel is ingesteld en op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen de marketing;
• De Nederlandse taal kent geen geheimen voor jou. Deze beheers je foutloos in woord en geschrift. Bovendien zijn je teksten SEO-proof;
• Je bent creatief, vindingrijk en ziet snel (commerciële) kansen;
• Photoshop en InDesign ben je goed in;
• Heb je bovendien enige kennis van WordPress, Mailchimp en Google Analytics? Dan zoeken wij jou!

Dit zijn de vereisten
• Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van marketing, communicatie of commerciële economie;
• Interesse in en enige kennis van telecom en ICT;
• Bij voorkeur woon je in de omgeving van Heerenveen, Meppel, Steenwijk of Zwolle.

Wij bieden jou
• Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
• Volop ruimte voor je eigen ideeën;
• Leuke collega’s (al zeggen we het zelf);
• Een goede pensioenregeling;
• Laptop en smartphone, ook voor privégebruik.

Kortom: een leuke en veelzijdige functie, waarbij veel ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling. Jouw inbreng wordt dan ook enorm gewaardeerd. Wij organiseren veel evenementen en acties voor onze bestaande klanten en om onder de aandacht te komen bij potentiële klanten. Wij verwachten van je dat je hierin meedenkt en proactief initiatieven aandraagt.

Enthousiast geworden?
Stuur jouw cv met motivatie voor 31 augustus 2019 naar sema@amnez.nl t.a.v. mevrouw Sema Atalay. Mocht je meer informatie willen, dan kun je bellen naar 088-1344244.

Amnez telecom & ICT aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv’s door bureaus aan Amnez telecom & ICT zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Amnez telecom & ICT. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Acquisitie door werving- en selectiebureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.