Experts in communicatie

Vacature: algemeen medewerker binnendienst (32 uur)

Amnez telecom & ICT B.V. is opgericht in 1998 en is gevestigd in Heerenveen. Met onze telecom- en ICT-diensten richten wij ons op de zakelijke markt. Wij adviseren, leveren en installeren alles op het gebied van mobiele telefonie, VoIP, Cloud en Machine-to-Machine-dataverbindingen (IoT). Onze diensten zijn uitermate geschikt voor profit en non-profit organisaties van 10 tot 500 fte. Wij werken nauw samen met alle providers in Nederland, zodat onze klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk en op maat gesneden advies.

In verband met toenemende groei zijn wij op zoek naar een algemeen medewerker binnendienst (32 uur).

Wat is de functie?

Als algemeen medewerker binnendienst ben jij het eerste telefonische aanspreekpunt voor onze klanten en toeleveranciers. Je bent verantwoordelijk voor het inleggen en verwerken van klantbestellingen en het plaatsen van inkoopopdrachten bij onze leveranciers. Je bent zeer klantvriendelijk en je signaleert snel commerciële kansen. Je ondersteunt het management en de accountmanagers in hun werkzaamheden.


Dit is jouw profiel

We verwachten dat je:
• Goed prioriteiten kunt stellen;
• De Nederlandse taal in zowel woord als geschrift goed beheerst;
• Zeer klantvriendelijk bent;
• Vlot kunt schakelen tussen verschillende computersystemen, -programma’s en opdrachten;
• Nauwkeurig en stressbestendig bent;
• Kritisch kunt werken.

Dit zijn de vereisten

• Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
• Je hebt ervaring met het Microsoft Office-pakket, zoals Word, Excel en Outlook;
• Bij voorkeur woon je in of in de omgeving van Heerenveen;
• Affiniteit met telecom en ICT en enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie is een pre, maar geen vereiste. Je instelling, motivatie en commerciële slagkracht zijn belangrijker.

Kortom: een leuke en veelzijdige functie, waarbij veel ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling. Jouw inbreng wordt dan ook enorm gewaardeerd. Wij organiseren veel evenementen en acties voor onze bestaande klanten en om onder de aandacht te komen bij potentiële klanten. Wij verwachten van je dat je hierin meedenkt en proactief initiatieven aandraagt. Uiteraard ontvang je een marktconforme beloning voor je werkzaamheden en een goede pensioenregeling.

Enthousiast geworden?

Stuur jouw cv en motivatie voor 30 april 2019 naar sema@amnez.nl t.a.v. mevrouw Sema Atalay. Heb je vragen over de vacature? Bel ons dan via 088-1344244.

Amnez telecom & ICT aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv’s door bureaus aan Amnez telecom & ICT zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Amnez telecom & ICT. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Acquisitie door werving- en selectiebureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.