Experts in communicatie

Graag stellen wij Benny & Patrick aan u voor

Patrick, commerciële binnendienst: “Ik doe alles om het een klant gemakkelijk te maken en van A tot Z te voorzien van informatie. Deze drive heb ik meegenomen uit de retail, waar ik in tien jaar alle ins en outs heb leren kennen binnen een groot modebedrijf. In mijn functie als commercieel medewerker binnendienst combineer ik mijn aandacht voor klanten met mijn interesse voor telecom en ICT.

Wanneer ik niet aan het werk ben spring ik regelmatig op de racefiets, spreek ik gezellig af met vrienden en doe ik graag leuke dingen met mijn vrouw, dochter en zoon.”

Benny, telecom & ICT-specialist: “Ik werk al 12 jaar in de telecom en ICT sector. Het is natuurlijk erg belangrijk dat bedrijven goed bereikbaar zijn. Ik vind het erg leuk om de wensen van klanten te vertalen naar technische oplossingen. Het zo snel mogelijk oplossen van problemen geeft mij veel voldoening en uitdaging.

Eind 2017 ben ik samen met mijn vrouw en kinderen van Almere naar Steenwijk verhuisd.
Buiten werktijd ben ik leider van het voetbalteam van mijn zoon. De vrije tijd die over is besteed ik graag aan motorrijden en sleutelen aan mijn motor.”