Experts in communicatie

Beweging | column Roelof Zweytzer

Iedere maand schrijft Roelof Zweytzer, oprichter van Amnez, een column. Wat houdt hem bezig en welke bijzondere ontwikkelingen zijn er in de markt? Lees hieronder zijn eerste column:

Dat de telecommarkt in beweging is, heeft de aankondiging van KPN wel bewezen. KPN stapt namelijk af van haar multi-brand strategie. De merken XS4All, Telfort en Yes zullen verdwijnen en worden toegevoegd aan KPN. (Meer daarover leest u hier.)

Ook bij Amnez zijn we in beweging – en daarmee bedoel ik niet ons wekelijks bedrijfsfitness-uurtje. We groeien enorm en dat is geweldig. Om u als klant te blijven bedienen zoals u van ons gewend bent, hebben wij nieuwe leden aan de Amnez-familie toegevoegd. Met de komst van Benny van den Hoonaard (telecom & ICT-specialist), Patrick Moraal (commerciële binnendienst) en Nena Terpstra (marketeer) is ons team weer compleet.

Niet alleen het team is klaar voor de toekomst, ook onze vergaderruimte wordt stevig onder handen genomen en vernieuwd. De ruimte krijgt een complete metamorfose en wordt omgetoverd tot een experience center. Hier kunnen we u straks onze verschillende producten en diensten en de werking ervan in de praktijk laten zien. Binnenkort ontvangen we de eerste ontwerpen en hier kijken we erg naar uit. U bent natuurlijk van harte welkom het experience center te komen bekijken zodra deze in gebruik kan worden genomen.

We houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen. En ik kan het alvast wel een beetje verklappen: binnenkort gaat onze nieuwe dienst live, houd dus onze nieuwsbrief in de gaten!

Met vriendelijke groet,
Roelof Zweytzer
Algemeen directeur