Experts in communicatie

KPN stopt met Telfort, XS4ALL en Yes Telecom

Vrijdag 11 januari heeft KPN een persbericht uitgebracht waarin zij haar nieuwe strategie uiteen heeft gezet. De belangrijkste wijziging is dat KPN stopt met haar multi-brand strategie en zich gaat focussen op een single-brand strategie.

Waarom vindt deze wijziging plaats?

Momenteel heeft KPN meerdere merken, zoals Telfort, XS4ALL en Yes Telecom in haar merkenportefeuille. In 2019 voegt KPN deze merken samen tot één sterk merk. “Met de focus op het KPN-merk breiden we de KPN-dienstverlening uit met de beste afzonderlijke merken, zoals de hoogst gewaardeerde service van XS4ALL, de betaalbare voordeeldiensten van Telfort en de persoonlijke service en het deskundig zakelijk advies van Yes Telecom”, zegt Jean-Pascal van Overbeke, Hoofd Consumentenmarkt bij KPN.

Om ervoor te zorgen dat het nieuwe KPN blijft aansluiten op de gehele klantengroep (o.a. Telfort en XS4ALL) worden er de komende periode nieuwe diensten en abonnementen onder de naam van KPN geïntroduceerd. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte. Tot Q4 2019 kunnen wij als Amnez de huidige diensten en abonnementen van Telfort blijven aanbieden. Vanaf Q2 2019 zullen wij daaraan ook de nieuwe KPN-diensten toevoegen.

Wat verandert er voor u als klant?

In eerste instantie verandert er voor u niets. Indien u nu diensten afneemt via één van de KPN-merken zoals Telfort, blijft u klant bij Telfort tot het einde van uw contract. Zodra uw overeenkomst afloopt zullen wij samen met u, zoals u van ons gewend bent, kijken naar een nieuw aanbod dat het beste bij uw unieke situatie, eisen en wensen past. Van ons kunt u gewoon dezelfde service verwachten. Bovendien kunnen wij dankzij de vereenvoudiging van het merkenpallet van KPN een nog breder portfolio aan diensten aanbieden. Hierbij kunt u denken aan producten en diensten op het gebied van security, verbindingen, cloud en internet.

Meer informatie?

Heeft u naar aanleiding van deze blog nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij lichten de wijziging graag aan u toe.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op voor passend advies. Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op