Experts in communicatie

Graag stellen wij Nena aan u voor

Serendipity: to find something good without looking for it.

Tijdens mijn studie pedagogiek kwam ik als bijbaan terecht in het creatieve webcareteam van een grote landelijke bezorgdienst. En het klikte meteen. Daar is mijn passie en interesse voor online media aangewakkerd. Ik heb bij verschillende bedrijven veel mogen leren over online media en marketing. Maar dit nieuwsbericht plaatsen we natuurlijk niet voor niets. Vanaf januari werk ik met heel veel plezier als marketeer bij Amnez Telecom & ICT. Dat betekent niet alleen een hele fijne werkgever en collega’s, maar ook een te gekke functie in de wereld die nooit slaapt.

Ik ben natuurlijk niet altijd aan het werk. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn gezin. Ook ben ik graag op het water te vinden en maak ik goed gebruik van Netflix.