Experts in communicatie

Amnez introduceert eigen reparatiedienst

Heeft u een kapotte smartphone of tablet? Geen probleem! Vanaf vandaag bieden wij onze eigen smartphone- en tabletreparatiedienst aan. Wij repareren de smartphones van Apple, Samsung en Huawei, en iPads, Samsung-tablets en Microsoft Surface. Wij streven ernaar het aanbod zo compleet mogelijk te maken en breiden dit in de toekomst geleidelijk aan uit.

Uw voordelen

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Als u uw telefoon bij ons laat repareren, geniet u van de volgende voordelen.

  • Snelle reparatie. Wanneer u bij ons langskomt om uw apparaat te laten repareren, bedraagt de maximale reparatietijd 60 minuten. Bovendien is dit geen ‘verloren uur’. Indien u uw laptop meeneemt, kunt u gewoon bij ons verder werken. Wel hebben wij graag dat u van tevoren aangeeft op welke dag en op welk tijdstip u langskomt.
  • Een jaar garantie. Wij geven standaard een jaar garantie op al onze reparaties. Mocht er binnen dit jaar een defect aan het toestel ontstaan vanwege de reparatie, dan herstellen wij het kosteloos.
  • Gecertificeerd reparateur. Onze reparateurs zijn UNETO-VNI gecertificeerd. Dit houdt in dat zij opgeleid zijn tot erkend smartphonereparateur. Omdat wij aangesloten zijn bij UNETO-VNI zijn wij verplicht hun reparatievoorwaarden over te nemen. Hieronder leest u hier meer over.
  • Reparatie binnen twee minuten aangemeld. Er zijn tegenwoordig honderden, zo niet duizenden toestellen. Wat ons opviel is dat het aanmelden van een reparatie vaak een omslachtig proces is. Wij hebben het aanmeldproces daarom sterk vergemakkelijkt. Via deze link meldt u eenvoudig en snel uw reparatie aan. Klikt u op een merk of toestel, dan komt het volgende menu automatisch tevoorschijn. Bovendien zijn hier de juiste prijzen aan gekoppeld, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Staat uw toestel er niet bij? Neem dan contact met ons op. Indien wij het toestel kunnen repareren, ontvangt u alsnog een offerte.

Gerepareerd wanneer u dat wilt

Een telefoon is tegenwoordig véél meer dan een telefoon. Werd een toestel vroeger alleen gebruikt om te bellen en te sms’en, tegenwoordig doen we er alles mee. Niemand wil en kan daarom lang onbereikbaar zijn. Daarom heeft u bij ons de keuze uit drie opties.

  • Visit and Repair. Uw toestel wordt gerepareerd terwijl u wacht. De reparatietijd bedraagt niet langer dan 60 minuten. U beschikt bij ons over een ruimte om te werken, indien u uw computer meeneemt. Bovendien schenken wij overheerlijke koffie, zodat u van alle gemakken voorzien bent.
  • Send In and Repair. Komt het u niet uit om bij ons langs te komen? Dan kunt u er ook voor kiezen uw toestel op te sturen. Wanneer u uw reparatie aanmeldt, ontvangt u van ons een verzendsticker. Binnen 48 uur heeft u uw toestel weer in uw bezit, gerepareerd en al.
  • Pick Up and Return. Indien u dit wenst, kunnen wij het defecte apparaat ook bij u op komen halen en terugbrengen. In de datumprikker geeft u aan wanneer u uw telefoon een dagje kunt missen. Wij komen die dag voor 11 uur ‘s ochtends bij u langs, en retourneren het toestel weer voor 18 uur ‘s middags dezelfde dag. Zo bent u snel weer bereikbaar. Wij bieden deze dienst momenteel aan in Heerenveen, Leeuwarden, Grou, Akkrum, Joure, Wolvega, Steenwijk, Staphorst, Meppel en De Wijk.

UNETO-VNI certificatie

Wanneer u uw telefoon of tablet laat repareren, dan wilt u zekerheid. U wilt er zeker van zijn dat u een bedrijf heeft gekozen dat goed opgeleid personeel heeft, zodat uw toestel in goede handen is. De UNETO-VNI Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijven is een onafhankelijke regeling, die strenge eisen hanteert. Hieronder leest u wat volgens ons de belangrijkste voorwaarden zijn.

Garantie en kwaliteit

Het kwaliteitsniveau dat wij bieden is vastgesteld en wordt door een onafhankelijk bureau getoetst. Wij bieden bovendien een jaar garantie op alle reparaties.

Vakbekwaamheid en kwaliteitsniveau

Ons personeel is vakbekwaam en volgt de strenge eisen opgelegd door de UNETO-VNI. Zo bent u zeker van duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden, goede service en ruime ervaring en een hoog kwaliteitsniveau. Echter, vakbekwaamheid is lastig te toetsen. In deze markt zijn veel bedrijven actief ‘die zomaar iets doen’, en die niet gecertificeerd zijn. Bij hen bent u er nooit helemaal zeker van of de reparatie goed uitgevoerd wordt. Onze monteurs hebben een achtergrond in de telecom en ICT en zijn al vele jaren in dit vakgebied actief.

UNETO-VNI Algemene Reparatievoorwaarden Consumenten

Wij zijn door de UNETO-VNI verplicht hun algemene reparatievoorwaarden over te nemen. Hiermee wordt onder andere gegarandeerd dat de voorwaarden conform de Nederlandse wet zijn en dat de garantievoorwaarden nageleefd worden.

Reparatie aanmelden

Uw reparatie aanmelden doet u eenvoudig en snel via deze link. Heeft u vragen over uw reparatie, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Wij werken met trots voor onze klanten