Experts in communicatie

Vacature: Telecom & ICT-engineer (40 uur)

Bedrijfsprofiel

Amnez telecom & ICT B.V. is opgericht in 1998 en is gevestigd in Heerenveen. Met onze telecom- en ICT-diensten richten wij ons op de zakelijke markt. Wij adviseren, leveren en installeren alles op het gebied van mobiele telefonie, VoIP, Cloud en Machine-to-Machine-dataverbindingen (IoT). Onze diensten zijn uitermate geschikt voor profit en non-profit organisaties van 10 tot 500 fte. Wij werken nauw samen met alle providers in Nederland, zodat onze klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk en op maat gesneden advies.

In verband met toenemende groei zijn wij op zoek naar een:

Telecom- en ICT-engineer (40 uur)

Wat is de functie?

Als sr. telecom- en ICT-engineer ben je verantwoordelijk voor het verlenen van support aan eindgebruikers. Ook ben je verantwoordelijk voor het implementeren en beheren van IP-gebaseerde telecomoplossingen (o.a. van Xelion en Broadsoft) en de verbindingen (DSL en Fiber) ten bate van onze IoT- en VoIP-oplossingen.

Je werkzaamheden voer je deels remote en deels bij de klant uit. Veel werkzaamheden worden tijdens kantooruren uitgevoerd, maar voor bepaalde werkzaamheden is dit niet mogelijk. Je bent daarom ook bereid werkzaamheden uit te voeren buiten kantoortijden om.

De functie biedt de nodige inhoudelijke uitdaging, vanwege de grote variëteit en de complexiteit van het dienstenpakket. Dit heeft als voordeel dat jij jouw kennis en talent zowel in de breedte als de diepte in kan zetten en je je daarin kunt blijven ontwikkelen.

Dit is jouw profiel

We verwachten dat je:

 • Zelfstandig en in teamverband kunt werken;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel hebt en proactief zaken oppakt;
 • Enthousiast, betrouwbaar, leergierig, stressbestendig en flexibel bent;
 • Analytisch en probleemoplossend sterk bent;
 • Vindingrijk bent. Met je oog voor detail komt je tot oplossingen;
 • Klantgericht, communicatief en representatief qua gedrag en voorkomen bent, omdat je op termijn ook werkzaamheden bij klanten op locatie uitvoert.

Dit zijn de vereisten:

 • Een afgeronde mbo ICT-opleiding op niveau 3 of 4 en/of hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring of affiniteit met Xelion, Linux (CentOS), Asterisk, VoIP en Broadsoft VoIP en netwerkapparatuur van merken als Cisco/Draytek/HP;
 • Netwerken inrichten met VLAN’s en uitblinkend zijn in het uitvoeren van storingsonderzoek binnen een netwerk. Ben je bekend met de termen UDP, 5060, SIP ALG en shaping?;
 • Ervaring of affiniteit met besturingssystemen van mobiele telefoons, zoals Apple iOS, Android OS en Windows Phone;
 • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en je bent bereid om buiten kantooruren werkzaamheden uit te voeren;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Bij voorkeur woon je in de omgeving van Heerenveen, Meppel, Steenwijk of Zwolle.

Wij bieden jou:

 • Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Laptop en smartphone, ook voor privégebruik;
 • Auto van de zaak.

Maar nog wel zo belangrijk: werken bij innovatieve ondernemingen binnen een professioneel, jong en dynamisch team. Volop kans je als professional te ontwikkelen en te groeien qua functieniveau en salaris.

Kortom: een leuke en veelzijdige functie, waarbij veel ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling. Jouw inbreng wordt dan ook enorm gewaardeerd. Wij organiseren veel evenementen en acties voor onze bestaande klanten en om onder de aandacht te komen bij potentiële klanten. Wij verwachten van je dat je hierin meedenkt en proactief initiatieven aandraagt.

Enthousiast geworden? Mooi!
Stuur jouw cv met motivatie voor 30 november 2018 naar sema@amnez.nl t.a.v. mevrouw Sema Atalay. Mocht je meer informatie willen, dan kun je bellen naar 088-1344244.

Amnez telecom & ICT aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv’s door bureaus aan Amnez telecom & ICT zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Amnez telecom & ICT. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Acquisitie door werving- en selectiebureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.