Experts in communicatie

Vacature: allround medewerker binnendienst

Amnez telecom & ICT B.V. is opgericht in 1998 en is gevestigd in Heerenveen. Met onze telecom- en ICT-diensten richten wij ons op de zakelijke markt. Wij adviseren, leveren en installeren alles op het gebied van mobiele telefonie, VoIP, Cloud en Machine-to-Machine-dataverbindingen (IoT). Onze diensten zijn uitermate geschikt voor profit en non-profit organisaties van 10 tot 500 fte. Wij werken nauw samen met alle providers in Nederland, zodat onze klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk en op maat gesneden advies.

In verband met toenemende groei zijn wij op zoek naar een allround medewerker binnendienst (32 uur).

Wat is de functie?

Als allround medewerker binnendienst ben jij het eerste telefonische aanspreekpunt voor onze klanten en toeleveranciers. Je bent verantwoordelijk voor het inleggen en verwerken van klantbestellingen en het plaatsen van inkoopopdrachten bij onze leveranciers. Je ondersteunt het management en de accountmanagers in hun werkzaamheden. Je hoeft zelf niet proactief potentiële klanten te benaderen. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor alle vragen die onze klanten hebben. De vragen handel je vervolgens deels zelf af, en deels zet je ze door naar een van je collega’s.

Dit is jouw profiel

We verwachten dat je:

  • Goed prioriteiten kunt stellen;
  • De Nederlandse taal in zowel woord als geschrift goed beheerst;
  • Zeer klantvriendelijk bent;
  • Vlot kunt schakelen tussen verschillende computersystemen, -programma’s en opdrachten;
  • Nauwkeurig en stressbestendig bent;
  • Kritisch kunt werken.

Dit zijn de vereisten

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring met het Microsoft Office-pakket, zoals Word, Excel en Outlook;
  • Bij voorkeur woon je in of in de omgeving van Heerenveen.

Kortom: een leuke en veelzijdige functie, waarbij veel ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling. Jouw inbreng wordt dan ook enorm gewaardeerd. Wij organiseren veel evenementen en acties voor onze bestaande klanten en om onder de aandacht te komen bij potentiële klanten. Wij verwachten van je dat je hierin meedenkt en proactief initiatieven aandraagt.

Naast de financiële beloning bieden wij je een goede pensioenregeling.

Enthousiast geworden?

Stuur jouw cv en motivatie voor 30 november 2018 naar sema@amnez.nl t.a.v. mevrouw Sema Atalay. Heb je vragen over de vacature? Bel ons dan via 088-1344244.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.