Experts in communicatie

Graag stellen wij Kris aan u voor

“Vanuit mijn nieuwsgierigheid in de telecom & ICT ben ik in 2009 begonnen als accountmanager in het MKB segment. Van daaruit heb ik mij doorontwikkeld tot de functie van senior accountmanager en bedien ik nu naast het MKB ook al een aantal jaren de grootzakelijke markt. Iedere dag haal ik voldoening uit het creatief meedenken, adviseren en optimaliseren van bedrijfscommunicatieoplossingen. Elke onderneming is voor mij uniek en verdient een passende maatwerkoplossing, waarbij het koppelen van de klantwens aan het juiste productaanbod centraal staat. De telecom- en ICT-markt is constant in beweging, daarom is het belangrijk om te blijven leren en open te staan voor nieuwe idee├źn. Dit stelt mij in staat om klanten altijd met de nieuwste technologie├źn te laten werken.

Buiten mijn werk vind ik het belangrijk om veel tijd te besteden aan mijn gezin, familie en vrienden. Samen met mijn vrouw zijn wij sinds kort de trotse ouders van een prachtige zoon. Verder sta ik wekelijks op de tennisbaan en ga ik regelmatig een stuk hardlopen. Gezond en fit blijven is voor mij enorm belangrijk.”