Experts in communicatie

Graag stellen wij Geert aan u voor

“Na mijn HBO studie Commerciële Economie ben ik 12 jaar werkzaam geweest als accountmanager voor verschillende bedrijven in verschillende branches. Vanaf medio maart 2018 ben ik werkzaam bij Amnez als medewerker van de commerciële binnendienst. In deze functie hoop ik mijn ervaring in te kunnen zetten om de accountmanagers van Amnez te ondersteunen. Verder zorg ik voor bestellingen en zal ik telefonisch en via de mail contact met klanten onderhouden. Hierbij vind ik het belangrijk om onze klanten zo helder en transparant mogelijk te informeren en te adviseren zodat zij weloverwogen de juiste keuze kunnen maken.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin, daarnaast ben ik in de avonden en in weekenden vaak te vinden op het voetbalveld of de tennisbaan.”