Experts in communicatie

Deelname aan RioleringsVakdagen-beurs

Op 13, 14 en 15 maart vindt de RioleringsVakdagen plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Dit is dè rioleringsbeurs van Nederland, waar u als bezoeker in contact kunt komen met producenten van en dienstverleners voor het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van riolering en rioolwaterzuiveringsinstallaties. De RioleringsVakdagen-beurs wordt in 2018 wederom in combinatie met Aqua Nederland Vakbeurs georganiseerd.

De RioleringsVakdagen-beurs is voor deze markt het belangrijkste netwerkmoment van het jaar. Alle professionals die zich richten op de Nederlandse rioleringsbranche zijn aanwezig.

Deelname Amnez telecom & ICT

Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken op stand C126. Reserveer hier uw tickets. Tijdens het registratieproces wordt u gevraagd om de registratiecode. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen voor deze code. Stuur ons een mail via info@amnez.nl, of neem telefonisch contact met ons op via 088-1344244. Bovendien kunt u via deze link de beursdata in uw agenda zetten.