Experts in communicatie

Koekje erbij? Amnez brengt Fryske dúmkes langs

Amnez verbindt. Dat is vanaf het begin af aan ons motto geweest. Mensen verbinden is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit tevoren. WhatsApp, iMessage, FaceTime, Skype, VoIP, Snapchat, Instagram et cetera, ad infinitum. Dat was vroeger wel anders. Nog niet zo heel lang geleden gebruikte iedereen MSN. Wie herinnert zich nog de termen brb (= ik ben zo terug) en afk (= ik ben even weg bij mijn toetsenbord)? Nu is niemand meer ‘zo terug’ of ‘even weg bij het toetsenbord’. Nee, de mensheid leeft inmiddels online.

Hoe mooi deze technologieën ook zijn, we moeten ervoor waken dat ze niet ons hele leven overnemen. Dat we online gaan leven en offline leven gaan vergeten. Oftewel: een videochat met iemand opzetten is toch anders dan ergens zelf bij zijn. Gelukkig maar, want een leven zonder écht persoonlijk contact is een vrij onpersoonlijk leven. En niemand wil uiteindelijk onpersoonlijk leven.

Daarom organiseren wij evenementen. Evenementen met als uitgangspunt om mensen met elkaar in contact te brengen. De melkdoosjes met Fryske dúmkes zijn hier een perfect voorbeeld van. Inmiddels zijn onze accountmanagers al in vele steden geweest om bij bedrijven koekjes langs te brengen. De koekjes toveren elke keer weer een brede glimlach op ieder gezicht.

Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk. Op deze manier hopen wij mensen samen te brengen. Een gesprek aan te knopen. Maar bovendien hopen wij mensen blij te maken. Wilt u ook een doosje met koekjes ontvangen? Breng onze accountmanager hiervan even op de hoogte en hij zal ervoor zorgen dat hij bij uw volgende afspraak een doosje meeneemt.