Experts in communicatie

Bedrijventerreinen Heerenveen-Joure kunnen over op glasvezel.

Goed nieuws voor bedrijven in Heerenveen en Joure. Glasvezel Buitenaf zal in samenwerking met De Fryske Mienskip op glas glasvezel gaan aanleggen op de bedrijventerreinen in Heerenveen en Joure.  Het gaat hier om een vraagbundeling, hetgeen inhoud dat wanneer tenminste 30% van alle bedrijven op bedrijventerreinen Heerenveen-Joure aangeeft hiervan  gebruik te willen gaan maken er ook daadwerkelijk super voordelig zakelijk glas zal worden aangelegd.

Mocht u gebruik gaan maken van super voordelig zakelijk glas van Glasvezel Buitenaf dan betaald u € 12,98 per maand voor de glasverbinding en glasmodem aan Glasvezel Buitenaf. Er zijn dan geen eenmalige graafkosten of kosten voor het glasmodem. Tenminste als u zich voor 4 juli 2020 aanmeld. Meld u zich na 4 juli aan worden er graaf en aansluitkosten van € 823,00 euro in rekening gebracht.

Via Amnez kunt u over de glasvezel van Glasvezel Buitenaf super snel internet (en andere diensten) tegen zeer scherpe tarieven aanvragen. De aanvraag en aansluitkosten bedraagt eenmalig 45,00 euro.

Het glasvezelnetwerk kan Glasvezel Buitenaf kan grote hoeveelheden data versturen, is supersonisch snel en uiterst betrouwbaar. Als uw bedrijf is aangesloten op glasvezel, kunt u gebruikmaken van diensten zoals internet en telefonie met de hoogste kwaliteit.

Het fysieke glasvezelnetwerk en de diensten op het glasvezelnetwerk zijn gescheiden. Dit betekent dat het fysieke netwerk bij bedrijventerreinen Heerenveen-Joure door Glasvezel buitenaf wordt aangelegd. De diensten op het netwerk worden door Amnez aangeboden.

Hulp nodig?

Heeft u vragen of komt u er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.